Tematyka szkoleń:

  • Zarządzanie alergenami pokarmowymi w produkcji żywności
  • Obrona żywności (food defense) i oszustwo żywnościowe (food fraud)
  • Zasady HACCP i dobre praktyki GMP/GHP
  • Higiena produkcji żywności
  • Analiza zagrożeń i plan HACCP
  • Wymagania ISO 22000: 2018
  • Audytor wewnętrzny HACCP/systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • Wymagania BRC v.8: 2018
  • Wymagania IFS v. 6.1: 2017
  • Wymagania ISO 9001: 2015
  • Wymagania ISO 17025: 2016
  • Pełnomocnik ds. bezpieczeństwa żywności
  • Zagrożenia bezpieczeństwa żywności i środki kontroli/nadzoru
  • Narzędzia organizatorsko-statystyczne w zarządzaniu jakością/bezpieczeństwem żywności
  • Dokumentowanie systemów zarządzania jakością/bezpieczeństwem żywności
  • Zintegrowane systemy zarządzania